Willemien van Woerkum

Als fysiotherapeute (sinds 1981) kreeg ik interesse voor een energetische benadering van lichamelijke en psychische klachten. Hierop besloot ik acupunctuur te gaan studeren.
Ik volgde de opleiding aan de Zuid-Nederlandse School voor Acupunctuur en de European University for Traditional Chinese Acupuncture. Bovendien studeerde ik kruidengeneeskunde bij Ted Kapchuk aan het Anglo Dutch College en volgde vele nascholingen bij nationale en internationale docenten. Ik ben tevens geschoold in de Japanse acupunctuur volgens de stijl van Kiiko Matsumoto. Meer informatie hierover vindt u op de pagina met de titel wat is acupunctuur.
Voor de behandeling van spanning en pijnlijke punten in spieren kunt u bij mij terecht voor Dry-Needling.
Sinds 1988 werk ik als acupuncturist in mijn praktijk in het centrum van ‘s-Hertogenbosch en heb inmiddels een rijke ervaring in het behandelen van tal van klachten. Hierbij maak ik dankbaar gebruik van verkregen kennis van anatomie, fysiologie en pathologie uit mijn andere beroep fysiotherapie.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur [NVA] en wettelijk geregistreerd in het BIG-register. [no.9035555904]

Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om de oorzaak van klachten te achterhalen. Hoe exacter de energetische diagnose, hoe nauwkeuriger de behandelstrategie gemaakt kan worden en hoe beter het resultaat zal zijn.
In mijn behandelingen streef ik naar persoonlijke aandacht, professionaliteit en maximale inzet.